Woseba MOCCA FIX GOLD
Виробник: Woseba
Тип: мелена кава
Склад: Арабіка 100%
Паковання: герметичний пакет
Вага: 500 грамів
Умови зберігання: каву потрібно зберігати в сухому місці та в закритому вигляді, щоб не втратити її аромат. Також треба уникати контактів кави зі сторонніми запахами.Оптимальна температура зберігання кави — 20-25 градусів Цельсія. Якщо ви не п'єте напій частіше ніж один раз на день, краще буде покласти його на зберігання в холодильник або морозильну камеру, але тільки за умови, що там не буде сторонніх запахів, які можуть зашкодити смаковою якістю кави.
Ви можете купити Woseba MOCCA FIX GOLD за низькими цінами інтернет-магазине «ПЛАНТАЦІЯ» вже зараз. Гарантована швидка доставка упродовж 1-2 днів. Продаж здійснюється в Луцці, Києві та в усій Україні.
Про сайт: на нашому сайті представлено каву відомих виробників. Попри те, що на планеті є понад сім десятків кавових дерев і тисячі сортів напою, найбільшу популярність мають арабіка та робуста. Багато інших сортів культивуються слабо через низьку врожайність, а отже, і високу ціну. Таким прикладом може стати ліберіка. Найкраща робуста вирощується в Гвінвіней і на Мадагаскарі. Показово, що арабікоюпрозвали бразильську каву. А ось арабіку, робусту та ліберику з будь-якої іншої країни називають міліпс. Особливу цінність являє кава з Домініканської Республіки, Мексики, Росії, Ефіопії та інших країн, представлених у нашому магазині. У нас ви можете купити каву, яка блискуча себе зарекомендувала на світовому ринку. Кожен із напоїв — це маленький шедевр. Питання лише в тому, кава з яким характером вам до душі.
Поради щодо приготування кави: У закипальний у турці кави можна додати дрібку солі, яка зробить смак напою виразнішим.
Якщо ви вирішили додати в каву спеції, вибирайте тільки ті, які поєднуються з цим напоєм: гвоздика, кардамон, запашний перець, кориця, імбир. Але захоплюватися не варто, досить маленької дрібки спецій, щоб не перебити смак кави.
Воду для приготування кави кип'ятити не варто. Ідеальна температура — 90-95 градусів.
Розраховуючи витрату кави, враховуйте, що на одну порцію напою треба брати 1 ч. л. кава. Якщо хочете міцнішої кави, збільште дозу.
Щоб отримати насиченіший аромат напою, змішайте кілька сортів кави.
Мелена кава краще використовувати відразу ж після його помелу, поки вона не втратила своїх корисних властивостей і смакових якостей. Не варто молоти каву про запас, а вже тим більше купувати вже мелена кава.
Для приготування кави треба використовувати виключно свіжу, чисту воду, без сторонніх запахів і присмаків. Якщо вода хлорована, її варто витримати попередньо впродовж декількох годин у відкритій ємності. Вода не має бути занадто м'якою, але й не надто жорсткою.
Якщо ви любите каву без кофеїну, додайте в напій 2-3 зернишка кардамону (на 1 чашку). Вони «їдають» кофеїн, а також нададуть напою пряного аромату.
Для підкреслення аромату смажених зерен, прожаріть каву в турці без додавання води впродовж 30 секунд.
Якщо наливати каву з турки відразу в чашку без фільтра, то спочатку литиметься гуща. Щоб вона осіла, додайте в турку 1 ч. л. холодної води та зачекайте 30 секунд. Після цього можна розливати каву по чашках.
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Мелений |
Виробник | Woseba |
Вид кави | Арабіка |
Вага | 500 г |
Країна виробник | Польща |
- Ціна: 408 ₴