Рисовий оцет
На відміну від безлічі інших продуктів східної кухні, рисовий оцет великою популярністю не користується. Якщо бути точніше, його використовують кулінари в будь-якому японською, китайською, в'єтнамською або тайському ресторані, але сама назва продукту не на слуху. А адже від цього продукту залежить смак багатьох страв, які ми так любимо!
Як правило, використовується рисовий оцет для суші. Саме він надає рісу необхідну консистенцію – клейку і щільну, але в той же час м'які і шовковисту. Смак страви теж не в останню чергу залежить від нього – він надає йому легку приємну гостроту і делікатну, ледь відчутну кислинку. Він же продовжує термін зберігання суші.
Історія цього продукту налічує більше двох тисяч років. У себе на батьківщині його цінують не тільки за цікаві смакові якості, але і за корисні властивості. Зокрема, він містить натуральні з'єднання, що сповільнюють процеси старіння. До того ж, рисовий оцет покращує травлення і не дратує слизові оболонки травного тракту.
Де купити рисовий оцет?
Ціна рисового оцту безпосередньо залежить від його якості. В наших широтах відшукати справжній продукт без сторонніх добавок нелегко. Якщо Ви хочете купити рисовий оцет в Києві, інтернет-магазин Плантація до ваших послуг.