Імбир для суші
Популярність суші на пострадянському просторі не вщухає вже який рік, а разом з блюдом залишаються на піку слави і його вірні «супутники». Серед них – маринований імбир для суші, додає страві особливий смак.
Імбир для суші, який в Країні висхідного сонця називають «гарі», маринується з додаванням оцту і цукру. Іноді до нього також додається буряковий сік, завдяки чому шматочки імбиру набувають насичений кораловий колір – на смак продукту такий прийом жодним чином не впливає. Недобросовісні виробники замінюють буряковий сік дешевим і шкідливим для здоров'я барвником, проте в інтернет-магазині Плантація ви знайдете тільки натуральну продукцію.
Якщо ви ще не знаєте, що таке імбир для суші, треба неодмінно його спробувати – його пряний, гострий смак з кисло-солодкими нотками чудово доповнює собою різні роли. Крім того, самі японці воліють споживати його окремо, щоб згладити післясмак між різними видами суші.
Не можна обійти стороною і користь імбиру для суші – як і свіжий корінь, він покращує травлення, бореться з шкідливими бактеріями, запальними процесами і спазмами.