Продавець Інтернет-магазин Плантація розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
682 відгуків
СРОКИ ДОСТАВКИ ВСЕХ ТОВАРОВ ОТ 1-25 РАБОЧИХ ДНЕЙ
+380 (98) 936-79-19
интернет-магазин Плантация

Мед Манука

Виробляється бджолами, які збирають нектар з деревоподібного чагарнику Манука, батьківщиною якого є Нова Зеландія. Спочатку, бджоли збирають нектар з квітів цього дерева, а потім додають в нектар фермент оксидаза глюкози в цілях збереження меду.Коли мед вступає в контакт з біологічними рідинами, фермент оксидази глюкози повільно випускає антибактеріальну перекис водню. Рівень перекису водню, випущеної ферментом недостатньо високий, щоб пошкодити тканини тіла, але достатній, щоб вбити бактерії. Дослідження переваг Мануки показали, що це особливий тип моно-квіткового меду, який містить речовини з потужними антибактеріальними, протизапальними, антимікробними, противірусними, антиоксидантні, антисептичні, і антигрибковими властивостями. Цей унікальний компонент Мануки був спочатку названий NPA ― активний елемент, не пов'язаний з перекисом водню.

Що таке NPA і UMF®?

Одним з перших науковців, які взялися за вивчення переваг Manuka Меду був професор біохімії, Пітер Молан з Університету Вайкато в Гамільтоні, Нова Зеландія.

В 1981 році він почав дослідження переваг меду Manuka порівняно з іншими видами і виявив, що деякі зразки Мануки не містять перекису водню.

Тести, проведені з чайним деревом показали, що після додавання каталази (ферменту видаляє перекис водню) в зразках меду зберігалася значна антибактеріальна активність. Професор Пітер Молан назвав цей активний елемент, не пов'язаний з перекисом водню NPA ― Non Peroxide Activity.

Чим вище рівень NPA, тим більшу користь для здоров'я приносить мед Манука.

У своїх дослідженнях доктор Молан довів, що Manuka залишається найпотужнішим вбивцею бактерій навіть при розведенні його в 10 разів. Він особливо рекомендує Manuka Мед для людей зі слабкою імунною системою.

У 1995 році, товариство виробників меду з Нової Зеландії вирішив що кращим способом захистити унікальну антибактеріальну активність (NPA) буде створення торговельної марки. У 1998 році, доктор Молан анонсував створення торгової марки, яка буде відображати силу антибактеріальної активності в Мануке і яку члени асоціації виробників меду Нової Зеландії можуть використовувати на етикетках своїх продуктів ― UMF ®. Тільки Мед Манука з Нової Зеландії, який був протестований на унікальну антибактеріальну активність (NPA) може мати торговельну марку UMF ®, яка є еквівалентною силою NPA, тобто NPA 10 = UMF ® 10.

"Учені розкрили таємницю корисності Manuka меду"

Це назва статті в The New Zealand Herald від 3 липня 2007 року, де говориться, що нарешті знайдено та ідентифіковано інгредієнт UMF, який вивчався вченими вже більше 15 років. Цей інгредієнт був ідентифікований групою дослідників з Дрездена, на чолі з професором Томасом Генле, головою Інституту харчової хімії в Технічному університеті Дрездена, як метилгліоксаль ― Methylglyoxal.

Професор Генле заявляє що метилгліоксаль несе пряму відповідальність за антибактеріальну активність меду Манука. Він також відзначає, що такої великої кількості метилглиоксаля як мед Манука неможливо знайти ні в якому вигляді іншої їжі.

Метилгліоксаль можна знайти у всіх видах меду, проте, рівень концентрації, як правило коливається від 1 до 10 мг/кг, Що робить мед Манука надзвичайно потужним препаратом, так це те, що рівень метилглиоксаля в ньому становить від 100 мг/кг. Чим вище концентрація метилглиоксаля, тим сильніше антибактеріальні якості меду Манука і тим вище від нього користь. Антибактеріальна активність Мануки проявляється з рівнем метилглиоксаля понад 250мг/кг А рівень метилглиоксаля 400мг/кг і вище вважається достатнім, щоб знищити дуже велику кількість деструктивних мікроорганізмів, вірусів і бактерій.

Мед Манука – Супер Харчування

Результати наукових досліджень в Дрезден показують, що рівень метилглиоксаля в Мануке перевершує його рівень в будь-який інший їжі тому його можна розглядати як медичну їжу високої якості.

Нижче наводиться список деяких захворювань, на які Мед Манука, як доведено, має великий позитивний вплив: захворювання горла, виразка або біль у шлунку, запалення ясен, артрит, печія, синдром подразненого кишечника, глисти, укуси насеком их, вугри і фурункули, екзема і дерматит, висипання, псоріаз, герпес, опіки, пролежні.

У цілющі властивості меду Manuka Ви можете переконатися самі, купивши його в нашому інтернет-магазині. Ми здійснюємо доставку у Києві і по всій Україні.

ГалереяСписок


 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner