Для отримання кандису перенасичений цукропатковий сироп уварюють до легкої проби на волосся й у гарячому вигляді залишають кристалізуватися на натягнутих у судинах ниток, за температури 50 — 60°. Через 8 — 10 днів на нитках виходять як би нанизаними великі кристали цукру-кандис. Сироп зливають, кристали обмивають вапняною водою і обсушує.
Цукерки цукрові Цукерки виготовляються з чистого розчину цукру через повільну кристалізацію. Коричневий Кандис набуває дуже ніжного аромату завдяки карамелізації цукру. Ідеально підходить для підсолоджування кави, чаю, трав'яних чаїв, какао, грогу, пуншу, глінтвейну...
Склад: 100% сахароза.
Інша назва — Ручкандл . Це великі кристали золотисто-коричневого кольору. Його отримують способом випаровування висококонцентрованого розчину цукру, тому він так само шкідливий для організму, як і звичайний цукор. Розрізняють білі та коричневі форми цукерок. Білий солодкий, як звичайний цукор, і добре поєднується з фруктовими чаюми. Коричневий варіант карамелізується, а смак і аромат карамелі також стають солодкішими, тому він підходить для міцніших трав'яних напоїв або кави. Під час його використання потрібно бути терплячими, льодяники розчиняються трохи повільніше, ніж звичайний цукор.
У магазинах нам також можна натрапити на цукерки на паличці, які потім під час підсолоджування замінюють ложку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Діамант |
Країна виробник | Польща |
- Ціна: 840 ₴
- В наявності
Цукор коричневий льодяниковий великий 1000 г
840 ₴
- +380 (98) 936-79-19