Woseba Arabica
Виробник: Woseba
Тип: розчинна кава
Склад: Арабіка
Паковання: банка
Вага: 100 грамів
Умови зберігання: каву потрібно зберігати в сухому місці та в закритому вигляді, щоб не втратити її аромат. Також треба уникати контактів кави зі сторонніми запахами.Оптимальна температура зберігання кави — 20-25 градусів Цельсія. Якщо ви не п'єте напій частіше ніж один раз на день, краще буде покласти його на зберігання в холодильник або морозильну камеру, але тільки за умови, що там не буде сторонніх запахів, які можуть зашкодити смаковою якістю кави.
Ви можете купити Woseba Arabica за низькими цінами інтернет-магазине «ПЛАНТАЦІЯ» вже зараз. Гарантована швидка доставка упродовж 1-2 днів. Продаж здійснюється в Луцці, Києві та в усій Україні.
Про сайт: на нашому сайті представлено каву відомих виробників. Попри те, що на планеті є понад сім десятків кавових дерев і тисячі сортів напою, найбільшу популярність мають арабіка та робуста. Багато інших сортів культивуються слабо через низьку врожайність, а отже, і високу ціну. Таким прикладом може стати ліберіка. Найкраща робуста вирощується в Гвінвіней і на Мадагаскарі. Показово, що арабікоюпрозвали бразильську каву. А ось арабіку, робусту та ліберику з будь-якої іншої країни називають міліпс. Особливу цінність являє кава з Домініканської Республіки, Мексики, Росії, Ефіопії та інших країн, представлених у нашому магазині. У нас ви можете купити каву, яка блискуча себе зарекомендувала на світовому ринку. Кожен із напоїв — це маленький шедевр. Питання лише в тому, кава з яким характером вам до душі.
Поради щодо приготування кави: У закипальний у турці кави можна додати дрібку солі, яка зробить смак напою виразнішим.
Якщо ви вирішили додати в каву спеції, вибирайте тільки ті, які поєднуються з цим напоєм: гвоздика, кардамон, запашний перець, кориця, імбир. Але захоплюватися не варто, досить маленької дрібки спецій, щоб не перебити смак кави.
Воду для приготування кави кип'ятити не варто. Ідеальна температура — 90-95 градусів.
Розраховуючи витрату кави, враховуйте, що на одну порцію напою треба брати 1 ч. л. кава. Якщо хочете міцнішої кави, збільште дозу.
Щоб отримати насиченіший аромат напою, змішайте кілька сортів кави.
Мелена кава краще використовувати відразу ж після його помелу, поки вона не втратила своїх корисних властивостей і смакових якостей. Не варто молоти каву про запас, а вже тим більше купувати вже мелена кава.
Для приготування кави треба використовувати виключно свіжу, чисту воду, без сторонніх запахів і присмаків. Якщо вода хлорована, її варто витримати попередньо впродовж декількох годин у відкритій ємності. Вода не має бути занадто м'якою, але й не надто жорсткою.
Якщо ви любите каву без кофеїну, додайте в напій 2-3 зернишка кардамону (на 1 чашку). Вони «їдають» кофеїн, а також нададуть напою пряного аромату.
Для підкреслення аромату смажених зерен, прожаріть каву в турці без додавання води впродовж 30 секунд.
Якщо наливати каву з турки відразу в чашку без фільтра, то спочатку литиметься гуща. Щоб вона осіла, додайте в турку 1 ч. л. холодної води та зачекайте 30 секунд. Після цього можна розливати каву по чашках.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 100 г |
- Ціна: 392 ₴