Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Коричневий цукор вважається здоровим продуктом. Його користь зумовлює такі чинники:
- По-перше, як було сказано вище, під час його оброблення (яка сама собою незначна — не більш ніж 5 промислових операцій, порівнюючи з 20 у бурякового) не використовуються шкідливі сполуки. Зокрема, не застосовуються такі речовини, як фосфорна кислота, мурашина кислота та сернистий газ, що беруть участь у процесі рафінування.
- По-друге, знову ж таки — завдяки тому, що немає ретельного оброблення — у продукті зберігаються вітаміни групи B і мікроелементи. Небагато знають, що за вмістом кальцію коричневий цукор виганяє йогурти, молоко та багато сирів. Високий рівень міді — за цим показником цукор поступається лише ускрицям, омарам, печінці та кунжуту. Також у мулат-сахарі міститься магній, кальцій і залізо.
- Гурмани стверджують (і в нас немає причин піддавати їх словам сумніву), що коричневий цукор вигідно відрізняється від білого тим, що не спотворює смак напоїв — чаю і кави. Навпаки, патока надає їм певної пікантності. Саме тому в дорогих ресторанах заведено подавати коричневий цукор або принаймні пропонувати клієнту вибір між буряковим і тростинним.
Основні | |
---|---|
Виробник | Діамант |
Країна виробник | Польща |
- Ціна: 276 ₴