Хит
-15%
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цукор мусковадо також відомий під назвами "цукор з Барбадоса, "цукрова тростина патоки" або "мокрий цукор". Мусковадо- цукор темно-коричневого кольору, а також трохи великої й в'язкою консистенції, ніж більшість коричневих цукрів. Мусковадо зобов'язаний своїм смаком і кольором соку з цукрової тростини, з якої він виробляється. Характерною особливістю цього цукру є стійкість до високих температур і тривалий термін зберігання. Він широко використовується у випічці та для виготовлення рому.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Форма випуску | Цукровий пісок |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Вага | 500 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Картонна коробка |
- Ціна: 255 ₴