Рис для суші
Здається, що ще зовсім нещодавно японська кухня на пострадянському просторі була чимось абсолютно незвичним, екзотичним і незвіданим. Сьогодні ж традиційні страви Країни Висхідного Сонця міцно увійшли в наше повсякденне меню і для багатьох стали улюбленим ласощами. Наприклад, суші пробувала готувати майже кожна господиня. Правда, не у всіх це виходить з першого разу, а причиною невдачі часто буває неправильно вибраний рис для суші.
Как же его подобрать? О том, что рис для суши должен быть круглым, мелкозернистым и обязательно не пропаренным, вы наверняка слышали. Но при покупке вы все равно не можете знать, как крупа поведет себя после приготовления – иногда рис может получиться чересчур рассыпчатым, из-за чего невозможно сформировать суши, а иногда, наоборот, слишком однородным, что тоже недопустимо.
Где же найти безупречный рис для суши?
Будьте готові до того, що у справжнього, правильного рису для суші ціна буде трохи вище, ніж у звичайної крупи з супермаркету. Однак результат, безсумнівно, того варто – ваше блюдо буде мати ідеальну текстуру, до якої не присікався б навіть досвідчений японський кухар. Такий рис, чудово підходить для традиційних страв східної кухні, ви можете придбати в інтернет-магазині Плантація.